Letölthető dokumentumok

Itt töltheti le Árumegrendelő lapunkat (a cégünk árukészletében megtalálható termékek megrendeléséhez), a PLANIMPORT KFT. Szállítási feltételeket tartalmazó keretszerződését, az egyes termékekhez készített Biztonsági adatlapokat, Beszerzési árajánlatkérő lapot (a cégünk árukészletében meg nem található, de igény szerint Kínából rendelhető cikkek megrendeléséhez), valamint Tolmácsolás-megrendelő lapot és az üzleti szolgáltatásokhoz kapcsolódó kínai udvariassági formákról készült anyagunkat. 

Árumegrendelő lap

Itt töltheti le Árumegrendelő lapunkat a cégünk árukészletében megtalálható termékek megrendeléséhez. Kérjük, az árumegrendelő lapon tüntesse fel a kívánt terméket, majd e-mailen az ertekesites@planimport.hu címre küldje el felmerülő igényét. Megkeresésére rövid határidőn belül az árak és egyéb körülmények vonatkozásában válaszolunk. A kiszállításról, és annak feltételeiről a PLANIMPORT KFT. Szállítási keretszerződésében olvashat. 

Árumegrendelő lap - letölthető 

Szállítási keretszerződés

A Cégünk által is jóváhagyott hivatalos megrendelést követően a termékek kiszállítását a PLANIMPORT KFT. Szállítási keretszerződésében foglaltak alapján teljesíti. 

A felek között szerződés hiányában minden esetben a keretszerződésben foglaltak alapján járunk el. 

Kérjük, olvassák át szerződésünket és felmerülő kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal. 

Szállítási keretszerződés - letölthető

Beszerzési árajánlatkérő lap

Itt töltheti le Beszerzési árajánlatkérő lapunkat, amelyen a cégünk árukészletében meg nem található, de igény szerint Kínából rendelhető termékek ajánlatát kérheti. 

A kitöltött beszerzési árajánlatkérő lapot e-mailen az info@planimport.hu címre küldje el. Amennyiben minden információ rendelkezésre áll az ajánlat megadásához, válaszunkban értesítjük annak határidejéről. 

Beszerzési árajánlatkérő lap - letölthető

Biztonsági adatlapok

A PLANIMPORT KFT. termékei importjához és forgalmazásához szükséges tudnivalókat olvashatja itt, s ehhez kapcsolódóan az egyes termékekhez szükséges biztonsági adatlapokat, egyéb dokumentumokat töltheti itt le. 

Tolmácsolás-megrendelő lap

Tolmács szolgáltatásunkat az előzetes telefonos egyeztetést követően a kitöltött Tolmácsolás-megrendelő lapon elektronikus levélben az info@planimport.hu címre küldje el számunkra. 

Tolmácsolás-megrendelő lap - letölthető 

Kínai udvariasságról

Kereskedelmi célú és általános találkozókkor felmerülő udvariassági formák Kínában 

Üzleti tárgyalásainkat megjelenésünkkel, öltözködésünkkel, a tárgyalási idő maximális kihasználásával, a lényeg megfogalmazásával, szónoki képességeinkkel próbáljuk sikeressé tenni. A kínai kereskedelmi életben azonban a tárgyalások során felmerülő kommunikációs helyzetek a felek értékrendjét és mentalitását tekintve eltérnek a megszokott nyugati tárgyalástechnikáktól. Az alábbiakban bemutatásra kerülnek azok az általános és egyszerű, ám ugyanakkor fontos tudnivalók, amelyekkel mindenképpen tisztában kell lennünk, ha kínai partnerekkel találkozunk gyárlátogatások során, illetve ebéd- és vacsorameghívások alkalmával. 

Kínai udvariasságról - letölthető