Kereskedelmi szolgáltatások

Háztól Házig 

A Yiwu városban található partner irodánk segítségével cégünk Door To Door rendszerben vállalja a termékek kezelését a megrendeléstől a magyarországi raktárig történő szállításig. 

Kínából rendelhető termékek Kína egész területéről. A Yiwu kereskedelmi területeken, a gyárakban, illetve a kantoni vásáron megrendelt több fajta, kisebb mennyiségű termékeket Yiwu városában található raktárunkban fogadjuk, s igény szerint teljes körűen elvégezzük a kivitellel kapcsolatos feladatokat, s a magyarországi belföldiesítést követően a megrendelő raktáráig, vagy a kért helyre szállítjuk az árut. Amennyiben nagy mennyiségű árut rendel, az a szállítmány közvetlenül a gyárhoz közel eső kikötőből indítható. Általában a kisebb mennyiségű minél több féle árucsoportra osztott termékek vásárlása előnyt jelent a magyarországi piacon, ezért javasoljuk a yiwui termékvásárlást. Kis mennyiségű termékek Yiwuban általában a megrendeléstől számított két héten belül készülnek el, a nagy mennyiségű árukra gyártástól függően kell várni. A szállítási idő magyarországi belföldiesítéssel a partner által megadott szállítási címre megegyezés szerinti fizetési feltételekkel leszállítva, a konténer rakodást követően maximum 6 héten belül. 

Érdemes mindenképp megfontolni a Kínából történő bármilyen árucikk konténeres, vagy gyűjtőkonténeres vásárlását, még ha a szállítási idő hosszú is. A szezonális termékekre koncentrálva optimalizálható a beszállítás. Az évközben beszerezhető állandó és gyorsan fogyó termékek hiánya áthidalásaként a magyarországi raktáron levő állandóan bővülő Planlife termékeinket ajánljuk. 

Reméljük rövid összeállításunk felkeltette érdeklődését, s hamarosan találkozhatunk Önnel. Az alábbiakban a Kínából rendelhető termékek áttekintését követően felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal kollégánkhoz.

Kapcsolódó anyagok