Cégbemutató

PLANIMPORT Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Tisztelt Látogató! Üdvözöljük weboldalunkon 

A PLANIMPORT KFT főként kínai importra és magyar termékek exportjára specializálódott társaság. Stratégiájának és működésének középpontjában partnereink igényei állnak; célunk, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a számukra legelőnyösebb megoldást. 

Cégünk két módon tud stabil üzleti és versenyképes kereskedelmi szolgáltatást nyújtani

1. Üzleti szempontból közreműködőként

Közreműködőként a tanácsadásokon keresztül a megfelelő kínai kereskedelmi terület kiválasztása után a piackutatásokat követően kínai gyártóktól, kereskedőktől van lehetősége partnereinknek közvetlenül vásárolni. Ekkor megegyezés szerinti tanácsadási és rakományértéktől valamint a bonyolítás mértékétől függő százalékos közvetítői - közreműködői díjat számítunk fel. 

2. Kereskedelmi szempontból beszállítóként

Beszállítóként a partneri igények alapján kiválasztott nagy mennyiségű vegyes termékekkel megrakott konténerek behozatalát bonyolítjuk a megrendeléstől a belföldiesített házhozszállításig (Door To Door). Ekkor az import költségekhez adódó megegyezés szerinti százalékos kezelési költséget számítunk fel. 

A közvetítői és beszállítói tevékenységen kívül a piaci igények minél szélesebb körű kielégítésének érdekében, saját raktárkészletünkről a háztartásban naponta használatos fogyasztási cikkeket is kínálunk. 

Az általunk importált és forgalmazott termékeket nagykereskedéseken és viszonteladói hálózatokon keresztül értékesítjük, így juttatva el azokat a fégfelhasználók felé. Partnereink számára rugalmas fizetési feltételeket, és állandóan bővülő termékkínálatunkból folyamatos akciós árakat tudunk biztosítani. Multi-, makro- és mikrovállalkozások egyaránt profitálhatnak tehetségünkből és aktív közreműködésünkből. 

Üzleti és kereskedelmi szolgáltatásainknál is a leghatékonyabb, és legkorszerűbb megoldások felismerését támogatjuk. Minden esetben a legfontosabb, hogy megelőzzük a lehetséges problémákat, s hogy rugalmasan kezeljük a nehéz helyzeteket, hiszen a sikeres teljesítés feltétele a felek közötti hatékony együttműködés. Célunk az ilyen együttműködés eredményeképpen létrejövő kölcsönös nyereséges növekedés - véleményünk szerint ez a tartós siker alapja. 

A PLANIMPORT KFT a kínai-magyar kereskedelmi kapcsolatokat összekötő, olyan közvetlen import - export csatorna, amin keresztül vezetőségünk és munkatársaink mindig arra törekszenek, hogy nevünk üzleti partnereink számára biztosítékot jelentsen jövőbeli kereskedelmi sikerükhöz, mert az Ön sikere számunkra a legnagyobb jutalom! 

Ha rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, tanulmányozza tovább honlapunkat, és felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársunkhoz a megadott elérhetőségek egyikén.

Kapcsolódó anyagok